Het advies van de reezocar klanten

Ontdek de ervaring van het online kopen van een auto met Reezocar via de getuigenissen van onze klanten.

Wij wachten vol spanning op uw volgende bezoek!
Wij zijn heel blij met de ontvangst die jullie ons gegeven hebben, bij jullie ter plaatse, op het internet, aan de telefoon, etc. We zijn echt heel tevreden, Fran?ois was ook heel goed, echt geen opmerkingen. Het was helemaal de auto die we... zochten, in de prijsklasse waarin we zochten, het was allemaal perfect!
Paris (75)
Leuke sedan, Alex!
Ik wil het hele team bedanken. Jullie waren heel bekwaam, altijd beschikbaar en deden het met een glimlach!
Paris (75)
Bedankt voor uw vertrouwen, Pierre!
Jullie zijn een echt serieus bedrijf, jullie hebben op zeer professionele wijze aan al mijn verwachingen voldaan, en jullie klantenadviseurs zijn van een even hoogwaardig niveau als de rest van jullie bedrijf. Ik ben volledig tevreden.
FR (47)
Jacques, Reezocar wenst u veel plezier aan het stuur van deze prachtauto!
In het begin was ik wantrouwend MAAR nu ik de auto thuis geleverd heb, raad ik iedereen aan om REEZOCAR, en vooral Mohamed, helemaal te vertrouwen.
Brussel
Gauthier, veel plezier aan het stuur van deze schoonheid!
De adviseur was echt heel vriendelijk en geruststellend, want het is niet altijd evident om een auto te kopen die je niet kunt zien voor de levering. Het team was heel behulpzaam bij bepaalde speciale vereisten. Het onthaal van het hele tea...m was ook heel aangenaam bij de ontvangst van het voertuig, koffie aangeboden, kleine aantekening in de papieren, toevoeging van benzine, heel wat kleine gebaren die plezier doen en die een traditionele garage niet gedaan zou hebben... Ik weet niet welke auto ik over een paar jaar wil hebben, maar ik ga opnieuw een beroep op jullie doen en jullie aan mijn hele vriendenkring aanbevelen. Bedankt! :)
FR (34)
De mening van Pierre-Jean, die helemaal tevreden is met zijn bolide!
Bij Reezocar heb ik kennis kunnen maken met een team dat luistert, serieus is, voor je klaarstaat en er alles aan doet om de klant tevreden te stellen. Een topadviseur, snelle en effici?nte administratie, en dat alles met frequente communic...atie zodat je nergens om hoeft te stressen. De controle moet versterkt en nog meer veeleisend worden, want die is echt essentieel voor gewone particulieren, daarmee kunnen we er echt in vertrouwen. Bravo aan het hele team en voornamelijk Lionel en Sandra, die mij geholpen hebben, maar ook de heel vriendelijke en behulpzame Benjamin. Reezocar? Een must!
De sirocco R, een droomauto
In het begin was ik een beetje terughoudend wat Reezocar betreft. Nadat ik wat vertrouwen opgebouwd had met de adviseur, en hem heel wat vragen gesteld heb over alle verschillende maatregelen, heb ik de sprong gewaagd. En toen hebben we all...e maatregelen getroffen. Twee weken later kreeg ik de auto aan mijn deur geleverd door een beleefde en glimlachende chauffeur. Bravo aan het team van Reezocar voor het advies en de dienstverlening. Het is echt de tweedehandsauto van mijn dromen.
FR (49)
"Renaud is heel blij met zijn "cadeau"
Bedankt voor jullie fantastische dienstverlening. Bereikbaarheid, luisteren, advies, je hebt echt het gevoel dat je met gepassioneerde en bereidwillige mensen praat. Wat echt geweldig is, is dat de auto voor de deur geleverd wordt. De auto ...aannemen met een vriendelijke, warme persoon, en het feit dat er alleen nog wat formaliteiten moeten gebeuren wanneer je de sleutels in handen krijgt, laat je bijna denken dat je een cadeautje krijgt!
Paris (75)
Bertrand, deze auto is u echt op het lijf geschreven!
Kortom, ik ben echt super tevreden. Ik wilde een specifieke auto (model, km, staat, kleur,?) en dan ook nog vrij oud en een zeldzaam model. Ik heb precies gekregen wat ik wilde, aan huis geleverd (auto en papierwerk), met de verzekeringen v...an controle/reparaties, zonder zelf ook. Ik heb het er 2x 10 minuten met Reezocar over gehad. Ik heb immens veel tijd bespaard, de prijs was redelijk, ik kon er vertrouwen in hebben en ik ben er nog steeds ongelofelijk blij mee. Ze hebben alles gedaan: de auto gevonden, gecontroleerd en onderhandeld welke reparaties er uitgevoerd moesten worden, die na afloop gecheckt en de auto vervolgens geleverd en alle formaliteiten afgeha