LMK (Lease met koopoptie)

U huurt uw voertuig. Op het einde van het contract heeft u de keuze: het voertuig kopen door gebruik te maken van de aankoopoptie, terugbrengen of uw contract verlengen door een nieuw model te kiezen.

U bentHuurder

Looptijd2 tot 7 jaar oud

VoertuigenRecent of
- 5 jaar

Waarom kiezen voor de LMK ?

Controle over uw huren

Betaal alleen voor het gebruik van uw voertuig, terwijl u de aflossingswaarde aan het einde van het contract kent.

Stel uw financiering samen met of zonder bijdrage

Met of zonder bijdrage bij ondertekening van het contract kunt u tot 50% van de prijs van het voertuig financieren.

Koop of lever uw voertuig in op het einde van het contract

U kunt uw voertuig verkrijgen door de koopoptie uit te oefenen, terugbrengen of uw contract verlengen door een nieuw model te kiezen.

Hoe vindt een LMK plaats?

 1. Ik heb mijn financieringsdossier samengesteld

  Begeleid door mijn toegewijde adviseur, verstrek ik alle benodigde documenten.

 2. Ik selecteer mijn garanties

  Uit de selectie van garanties en opties kies ik de garanties die overeenkomen met mijn voertuig.

 3. Ik profiteer ten volle van mijn voertuig

  Zodra mijn dossier gevalideerd is, profiteer ik van mijn voertuig voor de duur van mijn contract

 4. Ik koop terug of ik stuur terug

  Aan het einde van het contract heeft u de mogelijkheid om eigenaar te worden van uw voertuig of om het terug te sturen naar Reezocar.

Kies uw diensten en garanties

Profiteer van de garanties die overeenkomen met uw toekomstige voertuig om verzekerd te zijn voor de volledige duur van uw contract of in geval van schade.

Vragen over de PL

 • Leasing met koopoptie, ook wel PL genoemd, is een financieringsvorm waarbij de huurder een nieuw of gebruikt voertuig voor een periode van 24 tot 84 maanden kan gebruiken door middel van huurbetaling aan zijn financier. Het is ook mogelijk om op het einde van het contract eigenaar van het voertuig te worden door de koopoptie uit te oefenen.
 • Leasing is de algemene term voor huuroplossingen, inclusief PL (Rental with Purchase Option) op dezelfde manier als LLD (Long Term Rental). Met een PL bent u de huurder van uw voertuig. Op het einde van het contract heb je de keuze: koop het voertuig door gebruik te maken van de aankoopoptie, retourneer het of verleng je contract door een nieuw model te kiezen.
 • Bij een overname door gehele of gedeeltelijke financiering kunt u kiezen voor een Lange Termijn Waarborg. Deze waarborgt het voertuig voor de duur van de financiering (tot 7 jaar) en gaat in vanaf de dag van aflevering van het voertuig. De langetermijngarantie dekt mechanische, elektrische en elektronische storingen, zonder kosten vooraf. Bij pech krijg je tot 90 dagen een vervangwagen. U kunt uw voertuig naar de dichtstbijzijnde bevoegde garage brengen om aanspraak te maken op uw garantie.
 • Kort voor het einde van uw contract krijgt u een brief thuisgestuurd met de stappen die u moet ondernemen bij het einde van uw contract. U kunt met name een van de volgende keuzes maken: het voertuig inleveren, het voertuig verwerven door de aankoopoptie uit te oefenen of uw contract verlengen door een nieuw voertuig te kiezen. Bij het inleveren van het voertuig wordt u begeleid door een auto-expert die een visuele en mechanische controle van de staat van het voertuig uitvoert. Volgens zijn specificaties zal de expert de mate van slijtage van het voertuig bepalen. Als de staat van het voertuig in overeenstemming is met de leeftijd en de kilometerstand, worden er geen kosten in rekening gebracht. Indien er daarentegen afwijkingen aan het voertuig aanwezig zijn, behoudt de financierende instantie zich het recht voor herstelkosten in rekening te brengen.
 • Ja, een PL op een gebruikt voertuig is mogelijk als het aan de volgende voorwaarden voldoet:
  • Gebruikt voertuig jonger dan 5 jaar
  • Minder dan 150.000 km
  • Te recupereren btw
 • De looptijd van een PL-contract ligt tussen de 24 en 84 maanden voor particuliere klanten en tussen de 36 en 84 maanden voor professionele klanten.
 • De PL voor een gebruikt voertuig geeft u toegang tot een grotere keuze aan voertuigen (enkele duizenden gebruikte voertuigen beschikbaar in PL op onze site). Bovendien worden al onze gebruikte voertuigen voor verkoop gereviseerd en zijn ze onmiddellijk beschikbaar. Hierdoor heeft u geen last van de wachttijden voor nieuwe voertuigen. Met de tweedehands PL kunt u ook uw maandelijkse betalingen verminderen. Inderdaad, een nieuw voertuig krijgt de grootste korting tijdens het eerste jaar, dus u hoeft het waardeverlies van uw voertuig niet te dragen en dus uw maandelijkse betalingen te verminderen.
 • In het geval van een probleem met het voertuig, bent u gedekt door de garantie die u hebt gekozen bij het maken van uw contract. Afhankelijk van het gevonden probleem, moet u meer te weten komen over de dekking van uw garantie en zo bepalen of deze van toepassing is op uw probleem. Als u onder uw garantie valt, hoeft u alleen maar naar de dichtstbijzijnde garage te gaan om de nodige reparaties uit te voeren en vervolgens de factuur naar de Reezocar-klantenservice te sturen. Dankzij de Lange Termijn Garantie bent u gedekt voor de gehele duur van uw contract en hoeft u geen kosten vooraf te maken. In het geval dat u geen gebruik hebt gemaakt van een van onze garanties, bent u verplicht om het voertuig op uw kosten te repareren.
Ga naar de FAQ

Meer informatie nodig?

Onze gespecialiseerde adviseurs voor autofinanciering zijn er om u te begeleiden.

Laat een adviseur mij terugbellen