PL (Private Lease)

Rijd in een nieuw voertuig terwijl u profiteert van kwaliteitsdiensten, zoals onderhoud en 24/7 assistentie. Dankzij onze formules die zich aanpassen aan uw behoeften, betaalt u alleen voor het gebruik van uw voertuig en de geselecteerde diensten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de doorverkoop ervan.

U bentHuurder

Looptijd1 tot 5 jaar

VoertuigenNieuw of recent

Waarom kiezen voor PL ?

Rijd in een nieuwe auto

Kies uit een ruime keuze aan nieuwe voertuigen de uwe en configureer deze met al uw opties.

Profiteer van assistentie, onderhoud en onderhoud

Geniet van onmiddellijke 24/7 hulp, regelmatig onderhoud en mechanische reparaties aan uw voertuig inbegrepen in uw contract.

Betaal alleen voor het gebruik van uw voertuig

Door uw voertuig te huren, betaalt u alleen de gebruikskosten en hoeft u zich geen zorgen te maken over de waarde ervan op het einde van het contract.

Hoe vindt een PL plaats?

 1. Ik heb mijn financieringsdossier samengesteld

  Begeleid door mijn toegewijde adviseur, verstrek ik alle benodigde documenten.

 2. Ik selecteer mijn garanties

  Uit de selectie van garanties en opties kies ik de garanties die overeenkomen met mijn voertuig.

 3. Ik profiteer ten volle van mijn voertuig

  Zodra mijn dossier gevalideerd is, profiteer ik van mijn voertuig voor de duur van mijn contract

 4. Ik lever mijn voertuig in

  Aan het einde van het contract levert u uw voertuig in zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over doorverkoop.

Kies uw diensten en garanties

Profiteer van de garanties die overeenkomen met uw toekomstige voertuig om verzekerd te zijn voor de volledige duur van uw contract of in geval van schade.

Vragen over de LTR

 • Als onderdeel van een LLD (Long Term Rental) bent u de huurder en betaalt u alleen voor het gebruik van het voertuig. Aan het einde van uw contract levert u het voertuig in zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over doorverkoop en vervolgens heeft u de mogelijkheid om uw contract te verlengen door een nieuw voertuig te kiezen. Bij een LOA (Verhuur met Koopoptie) bent u de huurder en betaalt u alleen voor het gebruik van het voertuig. In tegenstelling tot de LLD heeft u de mogelijkheid om eigenaar van uw voertuig te worden als u de koopoptie uitoefent. U kunt het voertuig ook terugbrengen naar Reezocar of uw contract verlengen door een nieuwe auto te kiezen.
 • Nee, elke financiering kan zonder bijdrage worden gedaan. De aanwezigheid van een bijdrage kan echter uw kansen op financiering vergroten en uw maandelijkse betalingen verlagen.
 • De LLD is een vorm van financiering waarmee u in een nieuw voertuig kunt rijden, optioneel en zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de doorverkoop ervan. Langetermijnverhuur stelt u ook in staat om te profiteren van al onze diensten en garanties die inbegrepen zijn voor de duur van uw contract.
 • Een LLD-contract kan tussen de 12 en 61 maanden duren.
 • Met Long Term Leasing, ook wel LLD genoemd, financiert u een nieuw voertuig voor een periode van 12 tot 61 maanden. Eerst selecteert u samen met uw adviseur het voertuig van uw keuze, daarna stelt u samen uw financieringsdossier op. Daarna wordt uw dossier bestudeerd door onze financier. Zodra het dossier is aanvaard, kunt u tijdens de duur van uw contract ten volle genieten van uw voertuig door maandelijks uw huur aan onze financieringsorganisatie te betalen. Uw huurprijzen zijn vast en omvatten de betaling van het voertuig, maar ook alle bijbehorende diensten (onderhoud, banden, assistentie bij onderhoud, enz.). Aan het einde van uw contract levert u uw voertuig in zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de doorverkoop ervan.
Ga naar de FAQ

Meer informatie nodig?

Onze gespecialiseerde adviseurs voor autofinanciering zijn er om u te begeleiden.

Laat een adviseur mij terugbellen