Auto financiering met Reezocar

Vergelijk onze financieringsaanbiedingen in RAO, PL of credit auto op een eenvoudige manier en profiteer van onze garanties tijdens de hele duur van uw contract.

Ontdek onze verschillende soorten financiering

De voordelen van financiering

100% op afstand

Bescherm uw kasstroom

Garanties
tot 7 jaar

Veelgestelde vragen

 • Er is geen maximumbedrag voor een autolening bij Reezocar. Het bedrag moet echter in overeenstemming zijn met uw financiële mogelijkheden.
 • Met een autolening bent u vrij om het voertuig van uw dromen te kiezen uit een breed aanbod van nieuwe en tweedehands voertuigen met een maximum aan opties, terwijl u uw kasstroom beschermt. Een autolening stelt u ook in staat om garanties te genieten gedurende de hele duur van uw contract.
 • Met een autolening kunt u een deel of het volledige bedrag van uw voertuig financieren om eigenaar te worden. Met een lease bent u huurder van het voertuig gedurende de hele duur van het contract. Met een RAO heeft u 3 opties aan het einde van uw contract: eigenaar worden van het voertuig door de aankoopoptie te gebruiken, uw voertuig teruggeven aan Reezocar of uw contract verlengen door een nieuw voertuig te kiezen. Met een PL moet u uw voertuig teruggeven aan het einde van uw contract en bent u vrijgesteld van de verkoopprocedures.
 • Een lening bij Reezocar is op geen enkele manier verplicht, maar het biedt u veiligheid en zekerheid bij uw aankoop van een voertuig. U geniet van de garanties die Reezocar u biedt en die uw voertuig gedurende de hele duur van uw contract dekken. Bovendien nemen onze adviseurs alles voor u in handen, van de zoektocht naar het voertuig tot de aanvraag voor de opmaak van uw leningsdossier bij onze financieringsinstelling.
 • Nee, een lening kan zonder aanbetaling worden afgesloten. Een aanbetaling kan echter uw kansen op een lening vergroten en uw maandelijkse betalingen verlagen.
 • Onderhoud en reparaties zijn optioneel in een RAO-contract of in het kader van een lening. Deze diensten zijn echter inbegrepen in een PL-contract.
 • Ja, het is mogelijk om verzekeringen af te sluiten met uw financieringscontract. Twee verzekeringen worden aangeboden:
  • en arbeidsongeschiktheidsverzekering (DIT): in geval van overlijden of volledige en onomkeerbare ongeschiktheid (PTIA) wordt de volledige aflossing van het contract gedekt. Uw maandelijkse betalingen zijn ook in geval van tijdelijke arbeidsongeschiktheid (ITT) gedekt.
  • Pecuniële beschermingsverzekering: in geval van totale vernietiging of diefstal van uw voertuig, dekt de verzekering de aflossing van uw lening.
Ga naar de FAQ

Meer informatie nodig?

Onze gespecialiseerde autolening adviseurs staan u klaar.